Javni poziv organizacijama civilnog društva, akademskim institucijama i pojedincima za članstvo u Savetodavnoj grupi ReLOaD projekta

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a sprovodi UNDP jača partnerstva između lokalnih vlasti i civilnog društva na području Zapadnog Balkana širenjem uspešnog modela transparentnog projektnog finansiranja organizacija civilnog društva iz budžeta jedinica lokalne samouprave

Javni konkurs za učešće u programu obuke "Podrška razvoju izvoznih kapaciteta agrobiznis kompanija u Srbiji"

Opšti cilj javnog konkursa: unapređenje izvoznih potencijala agrobiznih sektora u Republici Srbiji sa ciljem daljeg poboljšanja spoljnotrgovinskog bilansa u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije.

Zadovoljstvo ostvarenim, ali puno posla tek predstoji: zaključak konferencije o internoj kontroli za sprovođenje javnih nabavki

Uprkos očiglednom napretku koji je ostvaren u poslednjih nekoliko godina u konsolidaciji javnih finansija u Republici Srbiji, i dalje predstoji veliki posao kako bi se obezbedila održivost postignute finansijske stabilnosti, nastavak uvođenja i dalje primene novih standarda u oblastima finansijskog upravljanja i finansijske kontrole.

Narodna skupština pionirskim koracima ka prevođenju Ciljeva održivog razvoja na nacionalni kontekst

Narodna skupština predvodi rad institucija u Srbiji na uvođenju ciljeva u svoj radni okvir i pripremu za nadzor nad provođenjem obaveza koje je Vlada preuzela u cilju njihovog ostvarenja.

Da održimo vezu: podržano osam SOS telefona

Usluga SOS telefona za podršku ženama u situaciji nasilja, koju pružaju ženske nevaldine organizacije biće dostupna većem broju korisnica, a posebno Romkinjama i ženama sa invaliditetom.

Dnevnik sa titlom od neprocenjivog značaja za gluve i nagluve

Sadržaj Drugog dnevnika, od sinoć je, putem titla, dostupan gluvim i nagluvim osobama. Time je omogućena ravnopravna informisanost gledalaca oštećenog sluha.

Banaćani i migranti u Kikindi zajedno uredili sportske terene i učestvovali u Turniru prijateljstva

U volonterskoj akciji na teniskim terenima u okviru Sportskog centra „Jezero“, danas su se okupili predstavnici grada domaćina, institucija Republike Srbije, Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), kao i migranata smeštenih u Prihvatnom centru u Kikindi. Nakon zajedničkog čišćenja, farbanja i popravke sportskog inventara, održan je dečiji Turnir prijateljstva.